Udflugtsmuligheder

Aarhus

Aarhus – Østjyllands hovedby og Danmarks næststørste – er en livlig og dynamisk by med et hyggeligt latinerkvarter og en populær ågade. Byen rummer også seværdigheder i verdensklasse og et universitet med 40.000 studerende.

Viborg

Mens Viborg er en af landets ældste byer med en smuk middelalderby rundt om den vældige domkirke, er Silkeborg Danmarks første industriby. Den voksende op i midten af 1800-tallet, da man begyndte at udnytte vandkraften fra Gudenåen til papirfremstilling.

Ebeltoft

Ebeltoft med kønne gamle huse og brostensbelagte gader er bl.a. hjemsted for Fregatten Jylland, og den er havneby med færger til Sjælland. Også Grenaa er havneby og trafikknudepunkt med færger til både Sverige og Anholt – Kattegatcentret med tropiske hajer og lokale fisk er byens store attraktion.

Andre byer i regionen…

Hobro, Randers, Horsens og Vejle ligger alle i bunden af dybe fjorde, mens den gamle fæstningsby Fredericia er smukt placeret ud til Lillebælt. I Billund vest for Vejle kan du besøge regionens mest populære attraktion, nemlig det originale LEGOLAND® og ikke langt derfra, i Give, kan du besøge Givskud Løvepark.

Det sker i Østjylland klik her

I nærheden:

Besøg vores webshop på www.firmagaveronline.dk