Spasommerhus med aktivitetsrum. Saksild Strand.

Luksussommerhus med spa til 12 -14 pers.

Luksussommerhus saksild strand

SE PRISER KLIK HER
Skønt beliggende kun 250 m fra Saksild Strand findes dette velindrettede og ekstraoridinære spahus. I det store seperate wellness område er der mulighed for at nyde en stille stund i den lune sauna eller det boblende spabad.  Energi kan der bruges masser af i aktivitetsrummet. Her kan gæsterne udfordre hinanden i billard, bordtennis, bordfodbold og dart. Ligesom der også kan spilles PlayStation 4 eller ses TV fra sofagruppen.  I sommerhusets midte kan måltiderne indtages omkring spisebordet med plads til alle gæster. Køkkenalrummet byder udover spisebord også på veludstyret køkken med alt hvad der behøves, når der skal laves mad til mange.
I forlængelse af køkkenalrummet er den hyggelige stue med sofagruppe, hvor der kan hygges med ild i brændeovnen. Her er TV og udsigt til luksushusets store terrasse og have.
Husets sovepladser er fordelt på 3 meget store soveværelser på hver 9,5 m2, med egne fjernsyn, en alkove med skydedør og eget fjernsyn og 4 luksusmadrasser på hemsen.
Luksussommerhuset har en skøn terrasse, som er delvist overdækket. På terrassen er der havemøbler og grill, så der er basis for at nyde det danske sommervejr. I haven kan børnene lege på legestativet eller tage en god fodboldkamp på plænen.
Bemærk venligt, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse.

Plantegning Sommerhus saksild Besøg vores webshop på www.firmagaveronline.dk