Saksild Strand

Saksild Strand.

traveture langs saksild strandSe flere billeder nedenfor teksten.

Saksild Strand hører til Østkystens absolut bedste. Odderkysten og Saksild Strand er en uopdaget perle hvor man det meste af året har den næsten for sig selv. Meget børnevenlig sandstrand, hvor der hverken er store bølger eller understrøm at bekymre sig om. Her summer det af liv og aktiviteter i højsæsonen. Udenfor sæsonen opleves fred og ro med kilometervis af sandstrand og kun ganske få mennesker. En lise for sjælen. Især maj og april er velegnet for dem der søger naturen.

Blå Flag-status samt god adgang for kørestolsbrugere.

Hele sommeren står trænede livreddere klar til at træde til på Saksild Strand, hvis badegæsterne er i fare. De hjælper med alt fra bistik og hedeslag til redning i vandet. Se efter det rød- og hvidstribede livreddertårn.

Husk: Selv om livredderne holder et vågent øje med gæsterne, bør forældre aldrig lade deres børn ude af syne.

Når den friske havluft har skærpet appetitten er der flere muligheder for et let måltid eller du kan nyde et måltid i hyggelige omgivelser på Restaurant Bondehuset. Besøg også Vaffelhuset og smag de gode is.

Stranden strækker i sydlig retning fra Saksild strand mod Hou lystbådehavn, med over 10 km sand, sand og atter sand. En flot og frisk gåtur. Hvor der er masser af mulighed for et forfriskende bad, for kystfiskeri eller bare for at lade tankerne flyve.
Mod nord strækker stranden sig 17 km mod Århus og Marselisborg lystbådehavn/Århus havn. Stranden er her en kombination af sandstrand og stenstrand med en langt overvejende del som sandstrand. En virkelig frisk travetur for naturelskeren. Er ambitionerne lidt mindre er traveturen langs stranden mod nord til Norsminde fiskeleje på “kun” 6 km. Så skal man selvfølgelig hjem igen eller hentes. God tur.

Nedenfor en beskrivelse af Odderkystens strande.

Saksild Strand: Lækkert hvidt sand med det klareste vand og den lækreste sandbund. Mulighed for at købe is, pølser, burger etc. samt Retaurent Bondehuset, Danmarks ældste minigolfbane.

Hov Strand: Gode sandstrande men kombination af badebroer, hyggeligt havnemiljø hvor tiden står stille. Gode indkøbsmuligheder.

Rude strand: Lækkert hvidt sand med det klareste vand og den lækreste sandbund.

Ajstrup Strand: Sand og stenstrand i kombination.

Dyngby Strand:  Sand og stenstrand i kombination.

Eftermiddags hygge og krabbefiskeri på saksild strand god plads masser af strand ved saksild strand Høfte og friskt vejr saksild starnd Livredder saksild strand sand så langt øjet rækker saksild starnd sandslotte på saksild strand sandstrand og bad for herre og hund ved saksild strand sandstrand ved saksild strand sensommer saksild strand Skumrin stranden saksild strand sol og sommer på saksild strand sommer og sol og livredder ved saksild strand Bondehuset, trekanten is pølser og burger, tivoli kommer til Saksild Strand, fiskemanden, vaffelhuset og brødhuset.

mod saksild strand fra bondehuset Trekanten burger is pølser ved saksild strand ishuset ved bondehuset saksild strand Fiskemanden kommer til saksild strand Cirkus Krone ved saksild strand Brødhuset ved saksild strand BondehusetBesøg vores webshop på www.firmagaveronline.dk