Poolsommerhus med aktivitetsrum. Saksild Strand.

Poolsommerhus med aktivitetsrum Saksild Strand. Beliggende kun 170 meter fra Østjyllands bedste og mest børnevenlige strand.

Poolsommerhus med aktivitetsrum. Saksild Strand.
Poolsommerhus med aktivitetsrum. Saksild Strand.

Se mere på www.poolhus-udlejning.dk

Privat udlejning poolsommerhus. SE PRISER KLIK HER

Privat udlejning poolsommerhus ved Saksild Strand. Poolsommerhuset udlejes privat i udvalgte uger. Privat udlejning poolsommerhuse giver de bedste priser og den største fleksibilitet for lejere. Ejeren af poolsommerhuset er selv med ved udlejningen af poolsommerhuset. Privat udlejning af poolsommerhus giver mulighed for større fleksibilitet i forhold til ankomst og afrejse samt bedre service under ferien. Dette privat udlejet poolsommerhus har jordvarme. Derfor er poolen altid 27 – 28 grader varm og huset er lunt og dejligt ved ankomst. Forbruget i lejeperioden er meget fordelagtigt ift. el varme og oliefyr. Poolsommerhuset er luksus ud over det sædvanlige og med kun 170 meter til stranden er der mulighed for mange strand og vand aktiviteter. Privat udlejning Poolsommerhus og spar penge.

Dette poolsommerhus har alt hvad man kan forvente af en luksus ferie. Poolområde med spa, sauna, og vanrutsjebane samt sidde område med stole og bord. Desuden har poolen svømmetræner.
Aktivitetsrummet i poolsommerhuset har billard, bordtennis, bordfodbold, dart, playstation, musik anlæg samt fjernsyn. Poolsommerhuset har stor og dejlig sydvendt terrasse med læ kroge, grill, solsenge, borde og stole samt delvis overdækning og læ mur. Fra poolhusets køkken alrum  er der udsigt til haven med trampolin, gyngestativ og sandkasse. Grunden er på næsten 1300 m2 og beplantet med naturlig sommerhus beplantning. Fra poolhuset er der udsigt over åbne marker samt skov og eng. Området omkring poolhuset er desuden i en fantastisk udstykning med gode store grønne fri arealer og en snoet bæk. Privat udlejning Poolsommerhus er en fleksibel og billig måde at leje på.

At leje poolsommerhus Østjylland er for enhver. Familie, venner og kollegaer.
Dette pragtfulde poolhus er indrettet med sans for detaljer og nær Århus og Saksilds skønne sandstrand. Huset byder på al tænkelig komfort og luksus og er bygget op omkring 2 separate soveafdelinger med hvert deres badeværelse, så det er meget velegnet til flere families fælles ferie. At leje sommerhus er især for familien. Husets imponerende badeland indeholder en 15 m2 stor pool med vandrutsjebane, modstrømsanlæg og et dejligt 6-personers spabad samt en stor sauna. At leje sommerhus med badeland er for alle. Som gæst er man sikret timers fælles underholdning og sjov i aktivitetsrummet med bordtennis/billard, dart, bord-fodboldspil og Playstation 3. Husk at leje sommerhus i tide. Køkkenet er velindrettet, så der uden problemer kan være flere kokke om den fælles madlavning. At leje sommerhus er også for firmaer. Der er en stor terrasse (delvist overdækket), hvor den danske sommer kan nydes i gode havemøbler. På den store grund, der omkranser huset, er der også tænkt på de mindste gæster med gynger, trampolin og sandkasse. At leje sommerhus er for udeliv.
Antal gæster  14
Antal soveværelser  5
Opført  2013
Areal  204 m2
Grundstørrelse  1300 m2

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 3 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser – bedst til børn

Se mere på www.poolhus-udlejning.dk

Besøg vores webshop på www.firmagaveronline.dk